Entel
Osnovana 1995, Entel je potpuno neovisna tvrtka koja radi svoj dizajn i proizvodne odjele, s distribucijom na globalno tržište. Smješten među vodeće industrijske brandove, Entel donosi inovativnosti, kvalitetu i izvrsnost svojom profesionalnom radio komunikacijskom opremom, tako da korisnici mogu komunicirati s povjerenjem na kopnu i u pomorstvu.

Svojim proizvodima, Entel je osvojio neke od najprestižnijih natječaja u komercijalnom i javnom sektoru. Samo u Velikoj Britaniji, posluju s britanskom službom vatrogasaca i spašavanja, Ministarstvom pravosuđa te imaju globalni ugovor s G4S Sigurnosti. Entel brand je postao vrlo brzo afirmiran u svijetu. Njihov eksponencijalni rast pokazuje da tržište reagira na inovativne, pouzdane proizvode.

Entelov proizvodni pogon je u 100%-tnom vlasništvu Entela, sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Primjenjuju međunarodno priznate SGS ISO9001 kriterije kvalitete. U skladu s neovisnim i zahtjevnim procjenama kvalitete, na trajnoj osnovi, tvornica je također ostvarila odobrenje za proizvodnju ATEX sigurnosne i MED proizvode za opstanak.