Intellian Technologies® je svjetski tehnološki lider u proizvodnji širokog spektra sustava satelitske komunikacije. U partnerstvu s vodećim svjetskim proizvođačima brodske elektronike , Intellian je izgradio jedinstven i pouzdan proizvod.
Jezgra R&D tima uključuje broj vodećih inženjera u industriji. Učinkoviti tim Intellian Technologiesa proizvodi i izvozi uređaje na šest kontinenata i u više od 40 zemalja preko izravne i OEM distribucije .

Intellian Technologies je izgradila svoje ime s uvođenjem samostalnih antenskih i satelitskih sustava, koji pružaju pristup kvalitetnom satelitskom TV-u na otvorenom moru, čak i u najtežim vremenskim uvjetima . S integriranim DVB tehnologijama, Intellian satelitska TV antena idealna je za gotovo sva plovila. Sustav automatski prepoznaje i prati satelitske signale od svih DVB kompatibilnih satelita. Zahvaljujući velikim brzinama praćenja, korisnici imaju neprekidni pristup svojim omiljenim kanalima.

Intellian Technologies ulaže velika sredstva u razvoj satelitske komunikacije kako bi osigurao pristup širokopojasnom internetu i glasovnim uslugama te i dalje nastoji usavršavati svoje proizvode.